2012. január 18., szerda

Need for speed: Carbon, PS2 játék - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A "történet" szerint egy viszonylag csendes kisvárosban (Palmont City) startolunk, majd végül már óriási volumenű versenyeken vehetünk részt. Csapatod tagjaként harcot vívsz a város feletti uralomért, de ezt utcáról utcára, kerületről kerületre kell elérned. Mikor a zsernyákok is csatlakoznak a bulihoz, a verseny rájuk is kiterjed. Carbon Canyon minden részletét csak kitartó munkával tudhatod magadénak.
Ahogy az várható volt, az autók ezúttal is csinosabbak lettek az előző részhez képest, egy új technológia (Autosculpe) segítségével még részletesebben tudod autód külsejét testreszabni. Szintén újdonság, hogy az autók csoportokra vannak osztva, amelyek közül az elején választani kell már.
Kategóriák:
Tuner (modern autócsodák) >>> Muscle ("erős"kocsik) >>>>>
Exotic (luxuskocsik) >>>>
Játékmódok:
Circuit, Sprint, Speedtrap, Canyon Duel, Canyon Race, Drift, Canyon Drift, Time Trial (A játékmódok sora még nem teljes! )
A felsorolásból kitűnik, hogy visszatért a Drift játékmód, amit a Most Wantedben nélkülöznünk kellett. A megújult pontozási rendszer miatt még precízebben/ügyesebben kell vezetni verdánkat, hogy jó helyezést érhessünk el.
A legizgalmasabbnak azonban kétségkívül a Canyon Duel igérkezik. Itt az ellenfelünkkel versenyzünk, 2 menetben. Az elsőben üldözni kell a riválisunkat úgy, hogy lehetőleg minnél közelebb kerüljünk hozzá (ugyanis ezért kapjuk a pontokat), a második menetben az ellenfél dolga ugyanez. A több pontot szerző játékos nyer. A dolgot nehezíti az is, hogy meredek és kanyargós pályán kell száguldanunk, elég egy rossz mozdulat és máris a szakadékban találjuk magunkat...



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-19 22:56
. Need for speed: Carbon, PS2 játék - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése